Dr. Bakos Gergő - fogszabályozó szakorvos

Dr. Bakos Gergő fogszabályozó szakorvos          Tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. 2007-ben summa cum laude minősítéssel diplomáztam.          A klinikai munkát Dr. Putnoky-Benedek Zsuzsanna mellett kezdtem el Gyöngyösön, a P és S Dentál Gyógyászati társaságnál. Hál’istennek rögtön a mélyvízbe dobtak!         2010-ben szakvizsgáztam Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakirányban.

        Mindig is szerettem az orvoslásban, hogy használni kell a fejünket, tervezni, gondolkodni kell az adott páciens, adott problémáján! Nincs két ugyanolyan ember, mint ahogyan nincs két ugyanolyan eset sem.

        2012-ben szerettem volna bővíteni a tudásomat. Mivel saját bőrömön tapasztaltam a fogszabályzás gyönyöreit, és mivel a sors összehozott az ország talán legjobb fogszabályzós szakorvosával, Dr. Segatto Emillel, és mivel Ő lehetőséget kínált, hogy Tőle tanulhatom a fogszabályzás és állcsontorthopedia rejtelmeit, kapva kaptam az alkalmon! 2015-ben sikeres szakvizsgát tettem orthodontiából.

        Mindkét szakterületemet szeretem művelni, viszont az orthodontia áll a szívemhez közelebb! Sokan azt gondolják, hogy a fogszabályozás csupán abból áll, hogy a fogakat sorba rendezzük, és varázsolunk egy csodás mosolyt! Ettől sokkal többet takar a mi szakterületünk! Nem csupán az esztétikán van a hangsúly, ugyanolyan fontos a rágási funkció helyreállítása, az állcsontok alak és méretbeli eltéréseinek korrekciója, egy esztétikus, szép, archarmónia létrehozása!

         Hitvallásom, hogy minden pácienst úgy kell gyógyítanunk, mintha a saját Édesanyánkról vagy gyermekünkről lenne szó! Lehetőleg kompromisszum mentesen, oki terápiát művelve! A fogorvoslás egy dinamikusan fejlődő szakterület, ezért muszáj folyamatosan bővítenünk tudásunkat, új ismereteket elsajátítani!

Ha még nem tette, olvassa el kollégáim Dr. Horváth Ferenc, Dr. Gelesz Nikolett és Dr. Ujvári Zsuzsa bemutatkozását is vagy tekintse meg fotógalériánkat, eseteinket és győződjön meg Ön is precíz és igényes munkáinkról!