Dr. med. dent. Gelesz Nikolett
- dentoalveoláris sebész szakorvos, fogszakorvos

Master of Science in Implantology and Dental Surgery

Dr. med. dent. Gelesz Nikolett dentolaveoláris sebész szakorvos, fogszakorvos

         Fogorvosdoktori diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Szakán szereztem 2008-ban.

A szakvizsgára való felkészülést a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinika Szájsebészeti Fekvőbeteg Osztályán, valamint a Szekszárdi Balassa János Kórház Szájsebészet Ambulanciáján töltöttem 2008-2011-ig.

2011-ben Dentoalveolaris Sebészet Szakvizsgát tettem, és azóta magánpraxisomat építem a Vitadent Esztétikai Fogászati és Implantológiai Centrum keretein belül.

2015-ben kezdtem el dolgozni a Pheidias csapatában, ahol a fogbeütetéseket és a hozzájuk tartozó csontpótlásokat végzem az általános szájsebészeti beavatkozások mellett.

        


        Munkám mellett nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos tanulásra, képzésre. Számos hazai és nemzetközi továbbképzést végzetem el.

         Implantológiai szemléletem kialakulásában és a különböző csontpótlási eljárások alkalmazásában nagy hatással volt Urbán István, Paolo Malo és Fouad Khoury. 2013-2014-ben Németországban elvégeztem a Münsteri Egyetem Implantológiai Mesterkurzusát, ahol Master of Science in Implantology and Dental Surgery képesítést szerztem.

Szakterületem:
Szájsebészeti beavatkozások, implantáció, állcsont augmentációs beavatkozások, implantációs fogpótlások, általános fogászat

Nyelvismeret: angol, német

Tagságok:
Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága
Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaság
Magyar Fogorvosi Kamara

Ha még nem tette, olvassa el kollégáim Dr. Horváth Ferenc, Dr. Ujvári Zsuzsa és Dr. Bakos Gergő bemutatkozását is vagy tekintse meg fotógalériánkat, eseteinket és győződjön meg Ön is precíz és igényes munkáinkról!