Dr. Heffter Nóra - parodontológus szakorvos, fogszakorvos

Dr. Heffter Nóra parodontológus, fogorvos, fogszakorvos         Fogorvosi diplomámat 2003- ban szereztem az SZTE- Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán, Szegeden.
        Parodontológiai szakvizsgámra (2006) is szintén a szegedi Egytemen ill. Kecskeméten, Dr. Kiss Endre Phd. parodontológus szakorvos mellett készültem fel.

    Szakmai társasági tagságaim:
  • Magyar Fogorvosok Egyesülete
  • Magyar Parodontológiai Társaság
  • European Federation of Periodontology
        

       Fő szakmai tevékenységem a regeneratív és esztétikai parodontális sebészi terápia.
Ezen tudásomat neves külföldi parodontológusok melletti képzéseken szereztem meg: 2006-ban Radboud University Nijmegen-Hollandia, Dr.PhD. Professor Anton Sculean; 2014,2016- ban Dr. Pier Paolo Cortellini és Maurizio S. Tonetti- nél Firenzében.

        A fogágybetegség népbetegség, sajnos a népesség nagy százalékát érinti. Már az egyetem alatt is az érdeklődésem középpontjában álltak a fogágybetegség gyógyításának lehetőségei. Pácienseimmel igyekszem empatikus lenni, mivel fontosnak tartom a kölcsönös bizalom kialakítását, mely nemcsak a rendelői kezeléseknek,de az otthoni megfelelő szájápolásnak is az alapja. Munkámat a legnagyobb szakmai precizitással és odafigyeléssel végzem, követve a legújabb szakmai irányelveket.

        Kollégáimmal csapatban együtt dolgozva, a megfelelő parodontológiai előkészítéssel, a fogágy meggyógyításával, majd az elkészült fogpótlásokkal így a legmagasabb szintű szolgáltatást tudjuk biztosítani hosszútávú garanciával.

Ha még nem tette, olvassa el kollégáim Dr. Horváth Ferenc, Dr. Gelesz Nikolett és Dr. Bakos Gergő bemutatkozását is vagy tekintse meg fotógalériánkat, eseteinket és győződjön meg Ön is precíz és igényes munkáinkról!