Dr. Majzinger Lilla - fogorvos

Dr. Majzinger Lilla fogorvos          Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2015-ben, summa cum laude minősítéssel.          Végzésem után először Orosházán helyezkedtem el, ahol lehetőségem nyílt megismerkedni az iskolafogászattal, körzeti ellátással. Mindezekből a mai napig rengeteg előnyöm származik, hiszen az egészen kis gyermekektől az idősekig minden korosztályból érkeztek hozzám páciensek, így könnyedén tudok megoldást nyújtani pácienseim problémáira, legyen az akár egy lyukas tejfog, vagy egy gondot okozó protézis.

         Mindemellett végzésem óta rezidensképzésben is részt veszek, a fogszabályzás és állcsontorthopaedia komplex és rendkívül érdekes tudományát tanulhatom az ország legjobb szakorvosától, Dr. Segatto Emiltől. Úgy vélem, hogy az orthodontusok olyan átfogó szemléletmóddal rendelkeznek, mely nemcsak az adott fogra, problémára szorítkozik, hanem képesek a fogíveket, az okklúziót, az állcsontokat, és a rágóízületet egy egész részeként, rendszerben látni, s mindezen tényezők figyelembevételéből egy sokkal hatékonyabb, eredményesebb problémamegoldás következik.

         Miért pont a fogorvoslást, és a fogszabályzást választottam hivatásomul? Gimnazista éveim során saját magamon tapasztaltam a fogszabályzás folyamatát, és elnyerte tetszésemet ez a szakterület. A döntésben segítségemre volt kézügyességem, illetve alkotási vágyam, hiszen úgy gondolom, hogy a fogorvoslás egyfajta művészetnek is tekinthető. Ebből kifolyólag különösen szeretek szépen, igényesen dolgozni, s a legfőbb ars poeticámnak talán azt tartom, hogy olyan munkát adjak át pácienseimnek, amit magam is szívesen látnék.

Ha még nem tette, olvassa el kollégáim Dr. Horváth Ferenc, Dr. Gelesz Nikolett és Dr. Ujvári Zsuzsa bemutatkozását is vagy tekintse meg fotógalériánkat, eseteinket és győződjön meg Ön is precíz és igényes munkáinkról!