Dr. Ujvári Zsuzsa - parodontológus, esztétikai fogorvos

Dr. Ujvari Zsuzsa fogorvos, fogszakorvos, parodontológus         A budapesti Semmelweis Egyetemen 2000-ben diplomáztam, rezidensi éveimet a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján töltöttem. 2002-ben fog- és szájbetegségekből, 2006-ban parodontológiából szereztem szakvizsgát.

         Tíz éven át az ország egyik legnevesebb parodontológiai magánpraxisában, Dr. Windisch Péternél dolgoztam, ahol a parodontológiai alapellátáson át a komplex implantológiai kezelésekig a parodontológia teljes spektrumába betekintést nyertem.

        Szakterületem a parodontális tasakműtétek, regeneratív sebészeti beavatkozások, esztétikai ínykorrekciók, lágyrészplasztikai műtétek.

        Célom a fogágybetegségek megfelelő kezelésével és a rendszeres fenntartó kezelésekkel pácienseink egészséges mosolyát hosszútávon megőrizni.

       Nagy hangsúlyt fektetek a szájhigiéniás kezelésekre, tanácsadásra, felnőtt pácienseink mellett a gyermekkori prevenciót is fontosnak tartom. Csapatban együttműködve a megfelelő parodontológiai előkészítéssel segítem az elkészült fogpótlások pontos és precíz kivitelezhetőségét és hosszútávú élettartamát, mindezt fájdalom és feszültségmentes kezelésekkel, oldott légkörben.

Ha még nem tette, olvassa el kollégáim Dr. Horváth Ferenc, Dr. Gelesz Nikolett és Dr. Bakos Gergő bemutatkozását is vagy tekintse meg fotógalériánkat, eseteinket és győződjön meg Ön is precíz és igényes munkáinkról!