A váróról és a rendelőinkről képekben:

Kényelmes, hangulatos váró és kellemes, halk, nyugtató zene fogadja pácienseinket. Wireless hálózatunkat nyugodtan igénybe vehetik a laptoppal érkezők.

Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon

Az Ön legmagasabb fokú ellátása és biztonsága érdekében a PHEIDIAS Esztétikai Fogászati és Implantológiai Centrum rendelői a jelenleg létező legmodernebb fogászati kezelőegységekkel és berendezésekkel vannak felszerelve.

Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon
Első röntgennel felszerelt high-tech rendelőnket 2005. január 3-án nyitottuk meg.

Terveink között szerepelt Fogászati Centrumunk fejlesztése második rendelővel, ami 2005. május 2-án már meg is valósult: ugyanis megelégedett pácienseink száma folyamatosan bővül és bővül. Ezt a rendelőt is a jól bevált olasz csúcsmodellekkel: Castellini fogászati székkel és Castellini röntgennel szereltük fel:

Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon

CASTELLINI fogászati kezelőegységek: Logos Junior és Skema

Az elegáns olasz formatervezés mögött kimagasló, ultramodern technikai háttér rejlik. Ezekkel a kezelőegységekkel a fogászat és a szájsebészet bármely területén bármilyen beavatkozás, kezelés elvégezhető.

A higiéniai elvárások terén messze felülmúlják az Európai Uniós követelményeket is. A beépített autosteril-rendszer az öblítővizet és a fúrókból, vagy az ultrahangos fogkőeltávolítóból jövő vizet első lépésben UV fénnyel, második lépésben vegyszeresen fertőtleníti. A gépekbe integrált fiziológiás sóoldat-adagoló rendszer segítségével bármilyen szájsebészeti műtét steril folyadék-hűtése is megoldott.

A székek kárpitja speciális antibakteriális bevonatú. A legtöbb páciensekkel érintkező alkatrész könnyen levehető, sterilzáló gépben (autokláv) sterilizálható.

A kezelőegységekre szerelt kézidarabok egytől-egyig világítanak, melyek megkönnyítik és meggyorsítják a diagnosztikát, ezzel lerövidítik a kezelések idejét.

Cranex panoráma röntgen a SOREDEX-től

Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon A pontos diagnosztikát szolgálja a panoráma röntgen berendezés. Ennek segítségével egyetlen felvételen valamennyi fog, az őket körülvevő csont, az állkapocsízület, az arcüreg is láthatóvá válik. Ezzel a rendelőben végzett szájvizsgálat során esetlegesen rejtve maradt elváltozások, panaszt nem okozó krónikus gyulladások (fogászati gócok) is felfedhetővé válnak. Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon

Fogászati röntgenkészüleink: CASTELLINI HI-Protection X-safe 70

Ezeknek a nagyfrekvenciás röntgenkészülékeknek semmilyen szórt sugárzásuk nincs. A röntgenfelvétel készítése a fogászati kezelőegységekben megoldható, a pácienseknek ki sem kell szállni székből, nem kell más helyiségbe átfáradniuk. Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon

Röntgenfilm-előhívó berendezés a VELOPEX-től

Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon Ez a készülék (VELOPEX EXTRA-X) lehetővé teszi, hogy felvételeinket a legjobb minőségben hívjuk elő. Ahhoz, hogy panoráma röntgenjeink és intraorális kisröntgen felvételeink a legjobban értékelhetőek legyenek, nemcsak a röntgenkészülékeknek, röntgenfilmeknek (Kodak) kell jó minőségűnek lenni, hanem az előhívó készüléknek és az előhívó folyadéknak is.

Elektromos gyökércsatornahossz-meghatározó készülék:
VDW Raypex 4 Apex lokátor

Gyökérkezeléseknél a gyökércsatorna pontos hosszának meghatározására szolgál, amely a röntgenfelvételnél sokkal pontosabb eredményt ad. Nem szükséges sugárterhelés, ezért terheseknél is kivitelezhető a gyökérkezelés röntgenfelvétel készítése nélkül. A készüléket rutinszerűen alkalmazzuk pácienseinknél a mindennapokban. Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon

MOCOM Autokláv: Millenium B+

Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon        A rengeteg egyszerhasználatos termék mellett rendelőinkben kiemelt figyelmet fordítunk a műszerek, az eszközök, a fúrók, stb. sterilizálására. A kategóriájában is csúcsmodellnek számító MOCOM Millennium B+ B-típusú autokláv segítségével a legtökéletesebb sterilizáció is megoldott.

      A kéziműszerek, fúrók sterilizálása egy ultrahang frekvenciával rezgő fertőtlenítő kádban (MOCOM Mach 3) kezdődik, mely a legapróbb és legmakacsabb, sokszor szemmel nem is látható szennyeződéseket is "lerázza". Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon

Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon A desztillált víz előállítására külön berendezés (MOCOM Stillo) működik rendelőnkben.

A leöblített, megszárított eszközöket becsomagoljuk egy fóliázó gép (MOCOM Xelia) segítségével és így kerülnek be az autoklávba, ahol fél óra alatt (de akár 13 perc alatt is) megtörténik a tökéletes sterilizáció. A ciklus végén az autokláv beépített nyomtatója részletezve kinyomtatja a sterilizáció folyamatát és eredményét. Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon

Intraorális homokfúvó készülék: EMS AirFlow Handy 2

Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon Ezt a svájci gépet a professzionális fogtisztításban használjuk. Nagy sebességgel szór speciális finom narancsízű port vízzel keverve a fogak felszínére, így fájdalommentesen távolíthatóak el a legapróbb fogkövek, elszíneződések még a legeldugottabb résekből is. Polírozza a fogakat, a kezelés végén tükörsima felületet kapunk. Fogfehérítés előtt különösen javasolt.

Fotopolimerizációs lámpa: 3M ESPE, Elipar Freelight

Ennek a LED-technológián alapuló lámpának a segítségével világítjuk meg a töméseinket. A LED technológiának köszönhetően a tömések gyorsabban elkészíthetőek és jobb minőségűek a tökéletes polimerizáció miatt. Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon

Operációs műtőlámpák

Fogászat Budapesten, fogorvos Budapesten, Fogászati rendelők Budapesten, Fogorvosi rendelők budapesten, fogorvosok Budapesten, Fogorvosok vidéken, fogorvos vidék, fogorvos Magyarország, fogorvosok Magyarországon A plafonon elhelyezkedő operációs lámpák fénye tökéletesen, árnyékmentesen világítja meg az orvos munkafelületét. Az 5000 Kelvin hőmérsékletű fény kibocsátásának köszönhetően ugyanazt a fogszínt látjuk, mint a természetes napfényben.

Radiosebészeti készülék

A rádiósebészet nagyfrekvenciás rádióhullámmal végzett lágyszövetplasztika, illetve ínyplasztika. A beavatkozás során a tömések, inlayek, koronák körüli ínyterület gyors, fájdalommentes kialakítására nyílik lehetőség. Ezen kívül a fogászat igen sok területén alkalmazzuk a bölcsességfogak körüli ínyterület plasztikájától a rendelői gyors fogfehérítésig.

Orálkamera

Az orálkamera egy olyan berendezés, amelynek segítségével monitoron megjeleníthetők a szájüreg képletei: a fogak, a nyálkahártya, szájon belüli elváltozások nagy méretben. Ez segítséget nyújt a pácienseknek abban, hogy felmérjék és lássák Ők is saját fogaik, fogínyük állapotát. Remek eszköz instruálásra, motíválásra.

vissza a lap tetejére »