Ha Önnek a kiváló minőség mellett a jó ár-érték arány a legfontosabb!

Lehet, hogy már Önnel is előfordult, hogy nem kevés pénzt áldozott fogai rendbetételére, de mégis kompromisszumokkal él azóta is...
Már elhitette magával, hogy fogait nem lehet tökéletesen megcsinálni, hisz meg is mondták Önnek, hogy hozott anyagból dolgoznak a fogorvosok is...

Jelezte már fogorvosának, hogy továbbra is vérzik az ínye, kellemetlen a lehellete és érzi, hogy valami a "mélyben" nincs rendben...
Laikusként azonban mindent elhiszünk a fogorvosoknak és sajnos csak évek múlva derülnek ki a "turpisságok": a kispórolt anyagok, "alkatrészek", munkafázisok. Persze örült, hogy gyorsan túlesett az egyébként sem kellemes beavatkozásokon...

Ha elege van már Önnek is a "próbálkozásokból" és szeretné, ha végre tényleg szépek lennének a fogai és újra egészségesnek érezhesse az ínyét, fogazatát, rágóízületét, akkor keressen fel bennünket.

Azt nem állítjuk, hogy mi vagyunk a csodatévők, de azt viszont igen, hogy egy olyan állapotfelmérésben és tervezésben lesz része, hogy utána el fog gondolkodni rajta, hogy ezt így is lehet csinálni...

Sajnos (vagy szerencsére) nap mint nap találkozunk olyan páciensekkel, akik már túl vannak a fent leírtakon és olyan állapotba kerültek, hogy most már sokkal nehezebb helyreállítani a fogazatukat, nemcsak esztétikában, de funkcióban is, ugyanis olyan mértékben károsodtak a fogak és a fogakat körülvevő szövetek (csont- és lágyrészek), hogy bizony már csak a teljes szájrehabilitáció segít. És nem árulunk el titkot azzal sem, hogy így még sokkal költségesebb lesz a rendbehozatala a korábbi próbálkozásoknak...

Lehet, hogy nem vagyunk olcsók, sőt... Vannak kifejezetten drágának mondható kezeléseink, eljárásaink. Mindenki eldöntheti, hogy mi a fontos számára: valakinek fontosabb egy luxusnyaralás, egy szép autó, valakinek pedig a saját egészsége.

Akinek van már némi tapasztalata, az megtanulta, hogy "olcsó húsnak híg a leve..."
Sajnos ez a mi hivatásunkban, szakmánkban még inkább így van...
Az összecsapott, felületes munka előbb-utóbb keményen megbosszulja magát.
Amikor "felszínre kerülnek" a hibák, amikor szó szerint elkorhad pl. egy fog egy híd alatt, vagy a csont és az íny eltűnik, "felszívódik" az olcsó implantátumra készített még silányabb korona körül, már általában elég nagy és komoly a baj. És a legszomorúbb az egészben, hogy a Páciensek még ilyenkor sem tudják és látják, hogy milyen folyamatnak lettek a szó szerint áldozatai.
Tőlünk se fogják megtudni, hogy hogyan jutottak el idáig, mert nem a múltat kutatjuk, hanem olyan megoldásokat tervezünk és nyújtunk, amiben nincs kompromisszum és a lehető legkevesebb komplikációval, a legrövidebb idő alatt elkészítjük a lehető legesztétikusabb és legtartósabb fogpótlásait.

A természetet azonban mi sem tudjuk megerőszakolni és nem is lehet. A gyógyulási periódusokat ki kell várni! Nem ritka, hogy egy-egy nagy 3 dimenziós csontpótlással regenerált állkapocsba a műtét után csak 8-9 hónap múlva ültetjük be az implantátumokat, majd ezután még 3-4 hónap múlva néhány lágyrész-rekonstrukciós műtéte(ke)t végzünk, hogy utána egy stabil és hosszútávú gyönyörű megoldás születhessen meg a kezeink közül.

Ha egy fogpótlást 5-10 év után el kell távolítani és alatta nem marad már semmi, amire lehetne új fogpótlást készíteni, azt ne úgy fogják fel kedves Páciensek, hogy ez normális és milyen "jó", hogy 5-10 évet "kibírt" a fogpótlás...

Mi azt valljuk, hogy akkor jó, amit csináltunk, ha 10-20 év múlva is úgy lehet megújítani egy fogpótlást, hogy akár ugyanazokra a fogakra vagy ugyanazokra az implantátumokra tudunk újabb 10-20 évre az előzővel egyenértékű fogpótlást készíteni! Egyszer kell megcsinálni, de jól!

Ehhez azonban olyan tervezésre, szemléletre, tapasztalatra van szükség, amivel sajnos nem sok rendelő büszkélkedhet. Magyarországon körülbelül 3-4 ilyen fogászati centrum van és érdekes módon az áraink is közel azonosak. Ahol már "olcsóbb" megoldások vannak, ott biztos lehet benne, hogy valamit kihagynak, kispórolnak, amiről Ön sajnos megint csak az 5-10 év múlva alattomosan "felbukkanó" hibákból-problémákból fog "értesülni".

Csak a pontos diagnózis ismeretében lehet felelősségteljesen tájékoztatni Önt a lehetséges kezelésekről és megoldásokról és csak ezután tudjuk elkészíteni Önnek a személyre szabott kezelési tervét.
Ezért készítünk már az első találkozásunkkor CT felvételt pácienseinkről és ezért vonjuk be sokszor a konzultációba orvos-kollégáinkat, akik mind-mind a saját szakterültetük kiemelkedő specialistái.

Nem az a célunk, hogy a lehető leggyorsabban és a legolcsóbban megoldjunk valamit, ami egy ideig működik (ezért sem foglalkozunk külföldi páciensekkel), hanem az, hogy egy olyan személettel tervezzük meg a mosolyát és a fogazatának a rekonstrukcióját, ami akár egy életre szól.
Ehhez azonban szükség van az életre szóló orvos-páciens kapcsolatra is, hogy megfelelően kontrollálni tudjuk az általunk elkészített munkákat.
Ezért használunk rendelőnkben prémium implantátum rendszereket, prémium minőségű anyagokat, eszközöket, műszereket és olyan protokollokat, amik biztosítják a hosszú távú közös (orvos-páciens) sikereinket.

Ha egy Páciensünk kap tőlünk egy vagy több implantátumot, akkor elmondjuk Nekik, hogy ez egy kicsit olyan, mint egy házasság, mely szintén jó esetben egy életre szól. Ezt a kapcsolatot is ugyanúgy ápolni kell, 4-6 havonta kontrollra kell jönni és meg kell vizsgálni, hogy a mélyben is minden rendben van-e. (Ezért készülnek évente a kontroll-felvételek.)

És ahogy megszoktuk, hogy az autónkat is elvisszük szervízbe időnként, úgy fogaink is megérdemlik a törődést, hogy ha már egyszer rendbe tetetjük "Őket", akkor vigyük is el fogainkat utána is a megfelelő helyre, nehogy máshol kelljen otthagynunk "Őket".

Árainkat új honlapunkon implantkozpont.hu találják meg.

Önnek is adott a lehetőség, hogy változtasson életén:

Hívjon telefonon: +36 1 291 4651 vagy +36 20 557 1964, hogy végre Ön is visszanyerje önbizalmát újdonsült gyönyörű mosolyával!


Egészségpénztárak

Rendelőnk az alábbi egészségpénztárakkal áll szerződésben:

 • ADOSZT

 • Aktív

 • Allianz Hungária

 • Aranykor

 • Budai

 • Danubius

 • Dimenzió

 • Erőnlét

 • Erste Harmónia

 • Fitt

 • Generali (Évgyűrűk)

 • Gyémánt

 • Honvéd

 • Kardirex

 • Medicina (K&H Medicina)

 • Kristály

 • Magyar Egészséghálózat

 • Medicover

 • MKB

 • OTP

 • Patika

 • Patrónus

 • PRO V1TA

 • Questor

 • Talizmán

 • Tempó

 • UNIQA

 • Vasutas

 • Vitamin

 • Winterthur (Credit Suisse)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Fogorvosi járóbeteg, fogászati szolgáltatás ellátására

I. Általános szabályok

Eltérő írásos megállapodás hiányában jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) vonatkoznak a Pheidias Esztétikai Centrum Kft. (Szolgáltató) által tett ajánlatokra, az általuk teljesített szolgáltatásokra, valamint minden, a Szolgáltató által kötött szerződésre.

II. Fogalom meghatározások:

1. Szolgáltató: A Pheidias Esztétikai Centrum Kft. (székhelye:. 1188 Budapest, Nemes u. 125., Cégjegyzékszáma: 01-09-719-875, Adószáma: 13123424-1-42, Működési Engedély száma: 1967-4/2004.) A Szolgáltató úgy nyilatkozik, hogy a szolgáltatások nyújtásához szükséges szakmai, hatósági, működési engedélyekkel, feltételekkel, a tevékenysége folytatásához kapcsolódóan orvosi felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik, amely az érdekkörében eljárókra is kiterjed.

2. Megrendelő: az egyedi szolgáltatási szerződésben, a Kezelési tervben vagy egyéb a szolgáltatás megrendelésére vonatkozó nyilatkozatban megnevezett páciens.

III. A felek közötti szerződéses jogviszony tartalma

1. A felek a Megrendelő által választott fogorvosi járóbeteg-ellátási szolgáltatás(ok), ehhez szükséges anyagok megrendelését, tartalmát jelen ÁSZF feltételei és az ÁSZF elválaszthatatlan mellékletét képező "Megbízási Szerződés" (a továbbiakban: MSZ ) szerinti tartalommal határozzák meg. Amennyiben az MSZ mást nem tartalmaz, azt a felek határozatlan időre kötik meg, amely időtartam alatt az egyes kezelések, anyagok, közvetített szolgáltatások megrendelésére, teljesítésére a jelen szerződéses feltételek szerint kerül sor, a mindekori aktualizált MSZ-ben rögzített egyéb kiegészítő feltételek szerint.

A Kezelési terv a Szolgáltató javaslatán alapul, de amennyiben a kezelés a Szolgáltató által megkezdődik, ez a Kezelési Terv Megrendelő általi jóváhagyását jelenti, amelytől a Szolgáltató jogosult önállóan eltérni, azonban nagyobb szakmai eltérések esetén köteles előzetesen a Megrendelővel egyeztetni. Mindezek függvényében a Kezelési Tervvel együtt kalkulált árajánlat automatikusan módosulhat a beavatkozás költségeinek függvényében.

2. Szolgáltató a tevékenységére irányadó jogszabályi, szakmai előírások betartása mellett megfelelő szakértelemmel, szakképesítéssel rendelkező fogszakorvosok, szakasszisztencia és alvállalkozók igénybevételével teljesíti az MSZ szerint vállalt szolgáltatás(oka)t, biztosítja az ehhez szükséges fogtechnikai és egyéb anyagokat a kezelést ellátó fogorvos és a Megrendelő által egyeztetett időpontokban és gyakorisággal.

3. Az MSZ aláírásával szerződő felek kifejezetten megállapodnak abban, hogy a megrendelt szolgáltatás(ok) teljesítéséhez - különösen a fogászati ellátáshoz, a fogtechnikai tevékenységhez, egyéb speciális orvosi beavatkozásokhoz, gyógykezelésekhez, a Megrendelő által kívánt egyéb szolgáltatásokhoz - a Szolgáltató alvállalkozókat is igénybe vesz, akiknek a közvetített tevékenységéért úgy felel, mintha az alvállalkozóira bízott tevékenységet saját maga látta volna el. A Szolgáltató e közvetített szolgáltatásokat is értékesítheti változatlan formában ill. tartalommal a Megrendelő részére, melyet azonban saját döntése alapján jogosult változatlan áron vagy kiegészített díjjal továbbértékesíteni a Megrendelő felé.

IV. A szolgáltatás ellenértéke

4. A Szolgáltató a szolgáltatások díjairól, anyagköltségeiről a Megrendelőket honlapján és a rendelőben kifüggesztett árlistával is tájékoztatja. A Szolgáltató a közvetített szolgáltatások értékéért nem felel, az a mindenkori alvállalkozó díjszabásának függvénye, melyről a Megrendelőt legkésőbb a kezelés megkezdésekor szóban vagy írásban tájékoztatja.

5. Az MSZ szerint elvégzett kezelések konkrét díjtételei, a kezelésekhez felhasznált anyagok, a közvetített szolgáltatások költségei az MSZ-ben, illetve a kezelések befejezésekor kerülnek rögzítésre, számlázásra.

6. Amennyiben a szolgáltatáshoz nem kapcsolódik fogtechnikai anyag, az alkalmanként elvégzett kezelés díja kezeléskor fizetendő. Az MSZ szerint az aktuális díjjegyzék figyelembe vétele mellett átalány díjazás is megállapítható.

7. Fogtechnikai anyagok szolgáltatása esetén ezek költségeinek 50%-a előre, a fennmaradó hányad az anyag beépítésekor fizetendő.

8. Az MSZ szerint díj- és anyagköltségek 30 napig érvényesek, ezt követően a Szolgáltatónak jogában áll a díj-, és anyagköltség egyoldalú változtatására. Ettől függetlenül az MSZ-ben előirányzott díjtételek a kezelés befejezéséig módosulhatnak a kezelés során előálló szakmai okok, (pl. előre nem látható beavatkozások, gyógyító tevékenység) miatt is.

9. Megrendelő az egyes kezelés(ek) befejezésekor az aktualizált MSZ-en aláírásával igazolja a Szolgáltató teljesítését, Szolgáltató ennek alapján állítja ki szolgáltatásairól, az anyagköltségekről, a teljesítéséhez kötődő közvetített szolgáltatások ellenértékéről a számláját. A számla aláírásával a Megrendelő a Szolgáltató teljesítését és a számla átvételét igazolja. Szolgáltató jogosult a számlát, annak mellékletét postai úton megküldeni a Megrendelő részére.

V. Fizetési feltételek

10. Az előző pontok szerint kiállított számlák, a számla keltének napján hatályos számviteli és adószabályoknak megfelelő módon tartalmazzák a fizetési kötelezettség teljesítésének módját és határidejét. Felek megállapodnak abban, hogy késedelmes fizetés esetén a késedelmi kamat mértéke a jegybanki alapkamat kétszeres összege. Amennyiben a kezelés kezdete és a számlakiállítás napja között jogszabályváltozás miatt a számla egyéb a Megrendelő által nem ismert adatot is tartalmaz, Szolgáltató elsődlegesen és mindig a hatályos jogszabályi előírások betartására köteles, függetlenül az előzetes tájékoztatóktól.

VI. Adatvédelem, tájékoztatás

11. A Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató a Megrendelő által megadott és a Megrendelőről az ellátás során rögzített egészségügyi adatokat, személyazonosító adatait az irányadó jogszabályok szerint, az egyéb adatokat üzleti titokként kezelje, nyilvántartsa. Hozzájárul ahhoz is, hogy gyógykezelésének kizárólagosan orvosi vonatkozású adatait, tapasztalatait a Szolgáltató tudományos, kutatási célokra felhasználja.

12. Megrendelő tudomásul veszi, hogy az MSZ-hez mellékelt, általa aláírt Páciens Karton elnevezésű adatlapon az egészségi állapotáról szolgáltatott adatok, információk a fogorvosi ellátások, gyógykezelések tartalmának megválasztásához szükségesek, úgy nyilatkozik, hogy a szolgáltatott adatok teljes körűek és a kezelések időtartama alatt bekövetkezett változásokról a Szolgáltatót tájékoztatni köteles.

13. A Megrendelő tudomásul veszi és nem ellenzi, hogy biztonsági okokból a Szolgáltató Rendelőiben hang- és képfelvétel készülhet, amely felvételek tartalmát a Szolgáltató szükség esetén kizárólag rendőrhatóságnak jogosult bemutatni. Szolgáltató biztosítja a jogot a Megrendelő részére, hogy minden egyéb vagy eltérő adatkezeléssel kapcsolatban kérésére személyesen és írásban nyilatkozatot tegyen a Szolgáltató helyiségében.

14. A Megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy elérhetőségi adatait a Szolgáltató adatbázisában rögzítse abból a célból, hogy a Szolgáltató aktuális hírlevelekkel, a kezelési időpontokról vagy azok esetleges változásairól, a Szolgáltató újdonságairól őt tájékoztassa. A Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy a Megrendelő ezen adatait harmadik személyeknek nem adja ki.

15. A Szolgáltató a rendelőben kifüggeszti a betegjogi tájékoztatót.

16. Szolgáltató az általa okozott károkért a polgári jog rá vonatkozó általános szabályai szerint köteles helytállni.

VII. Egyéb rendelkezések

17. Szolgáltató úgy nyilatkozik, hogy az MSZ-t, a Kezelési tervet, és minden egyéb, szolgáltatással kapcsolatos dokumentációt aláíró személy az eljáró Szolgáltatónál aláírásra jogosult személy.

18. Megrendelő az MSZ, a Kezelési terv aláírásával elismeri, hogy jelen ÁSZF rendelkezéseit megismerte.

19. Jelen ÁSZF, a Páciens Karton, a Kezelési terv és az MSZ együttesen tartalmazzák a Paciens és a Szolgáltató szerződéses megállapodásait.

20. Az ÁSZF-ben és az MSZ-ben nem szabályozott kérdésekben a magyar jog, különösen a Ptk., valamint az egészségügyre, az egészségügyi, fogorvosi és járóbeteg szolgáltatásokra vonatkozó egyéb ágazati jogszabályok rendelkezései az irányadók.

21. Jelen ÁSZF-ből eredő bármilyen esetleges jogviták eldöntésére kizárólag a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékes.

22. Szolgáltató bármikor jogosult az ÁSZF egyoldalú módosítására, amely elsősorban jogszabályváltozások, szakmai előírások, kódexek, a nemzetközi partnerek standardjainek változása esetén következik be.

Pheidias Esztétikai Centrum Kft. képviseletében:
Dr. Horváth Ferenc Zoltán ügyvezető

Pheidias Esztétikai Centrum Kft. Általános Szerződési Feltételek 2005. január 3-ától visszavonásig